Actualitat

Inspiracions des d’un turó

Barcelona Monvínic Experience

“Per a ЛИСТОВКИ un viticultor, veure el fruit de la seva feina immortalitzat a través d’una obra inèdita composta per un músic de reconeixement mundial, i la ploma d’una gran escriptora, constitueix un reconeixement molt singular i emotiu. Poder unir vi, música i literatura és quelcom meravellós que ens wholesale NFL jerseys fa una particular il·lusió”.

Ferrer-Salat. Barcelona, novembre del 2011

 

El Turó d’en Mota segons…

Omar Sosa, Monvínic Experience

Pianista i compositor.
Nominat en diverses ocasions als Grammy Llatins.

El Turó d’en Mota segons…

Empar Moliner

Periodista i escriptora
“Esteu entrant es una festa privada. Una cheap jerseys festa on wholesale nfl jerseys no tothom està convidat; s’ha de ser amic de l’amfitrió per entrar-hi. S’ha de venir preparat. És una festa plena d’alegria, però també plena de moltíssima nostàlgia, no saps ben bé de què. En certa manera, una festa interior. Hi ha elegantíssims Adjuster

cortinatges i els cambrers lleugers cheap MLB jerseys i vincladissos caminen sobre moqueta per no fer gens de soroll, a l’estil francès. Això no és una festa de casament amb crits i d’en rialles. És més aviat una litúrgia. És la posada de llarg d’una dona que ahir era una nena i avui -i tu no te n’has adonat- és una dona preciosa.

La bellesa d’aquesta dona és la gran subtilesa, el gran homenatge. Després de tants anys, ha arribat el moment que, per primer cop, s’aixequi el vel tan transparent i du tan & opac. I ho fa. I ningú no se sorprèn de la seva bellesa, perquè la seva bellesa és tan natural, que en certa manera estava prevista. És una reina. Però és humil i respectuosa, va vestida de llarg, mai no ensenyaria les cames o els braços. És modesta, però ????? també té la consciència d’estar perdurant. Ella és el cànon. Serà difícil d’explicar per què és tan bonica, però al cap d’una estona, tancarem els ulls i la recordarem encara.”