Actualitat

Reminiscències d’un paisatge, d‘un temps

Turó d’en Mota 2001 per Ton Mata

 

“Turó d’en Mota YA és fruit de La pròpia natura, amb la complicitat d’un equip humà que observa i respecta fran? les seves lleis. Quan albirem el Turó d’en Jungfernstieg

Mota, s’hi intueix molt d‘un més que una vinya. Hi tenim al davant un conjunt creació de ceps, o millor dit, d’éssers vius www.chicagobearsjerseyspop.com que han vist passar estoics una estació rere l’altra des de 1940. Arrencar-ne un seria com desarrelar-nos a nosaltres mateixos. Per cheap mlb jerseys això, des del turó i envoltats de vinyes, Hidromasajes cheap nba jerseys tenim la sensació de fer-nos petits i de fondre’ns amb el paisatge, de formar-ne part.

Una única vinya i una sola la varietat; particulars i diversos ceps de xarel·lo. Alguns són amics; d’altres, companys o familiars… Segurament que són còmplices d’infinitat d’experiències, però segur que cheap jerseys from China també tenen els seus conflictes pels recursos, sovint escassos. Amb competència i col·laboració, ofereixen un raïm d’un magnífic any rere any.

Conduïts en vas, els ceps queden orientats a cara nord, a la falda d’un turó anomenat Turó d’en Mota. Estan damunt una terra privilegiada, amb nòduls calcaris que han de sortejar fins arribar a la roca mare. El sol els hi toca d’esquena, amb una lleugera pendent que els exposa cap a Montserrat. En agraïment cheap jerseys free shipping a una viticultura més d’observació que d’intervenció, les vinyes més velles de xarel·lo aporten l’essència de Inspiracions la terra calcària i del microclima mediterrani des que les ha vist créixer.

Deu cheap nfl jerseys anys en contacte amb Sunset les mares; és una criança llarga i acurada que aporta els matisos més subtils i wholesale mlb jerseys complexos de l’expressió Phantom

del temps. N’emanen els records a sotabosc mediterrani, els aromes frescos d’un clima càlid, que porten a cheap mlb jerseys China veure-hi ??????? el fonoll, el romaní i la farigola. Les evocacions més austeres diríem que provenen del terra, i que el fan directe i valent. La delicadesa, la gràcia, la As cremositat li porta el temps.

El Turó d’en nieuwe Mota és una forma d’explicar la nostra Mota història, és un record, és una manera de relacionar-nos, de conèixer-nos. Intenta ser, per damunt de tot, la possibilitat de gaudir d’un paisatge.”