“Turó d’en Mota és fruit de la mateixa natura, amb la complicitat d’un equip humà que observa i respecta les seves lleis.”

presentacio-1

presentació

Turó d’en Mota de Recaredo representa l’elegància de la senzillesa: una única vinya, una sola varietat, una anyada i una producció molt limitada.

És un vi de terrer en el sentit més ampli, és a dir, l’expressió d’un espai de terra molt calcària, amb un microclima mediterrani, la varietat xarel•lo i una viticultura d’observació més que d’intervenció.

Una llarga i acurada criança d’un mínim de 120 mesos en contacte amb les mares, aconsegueix els matisos més subtils i complexos de l’expressió del temps.

presentacio-2
vinya
vinya-2

La vinya

Plantada l’any 1940, amb una superfície de 0,97 hectàrees i conduïda en vas, la vinya Turó d’en Mota és propietat de Recaredo.

Està situada a l’extrem nord-occidental de Sant Sadurní d’Anoia, a l’Alt Penedès (Barcelona), a la falda nord d’un turó anomenat Turó d’en Mota, del qual pren el nom.

El terreny és extremadament calcari, de textura francollimosa (equilibri de sorres, llims i argiles) i amb presència de nòduls calcaris.

Collites

recomanacions-1

recomanacions

Conserveu aquesta ampolla a 15ºC per tal de garantir-ne una bona evolució.

Per a apreciar-ne tota la complexitat, recomanem obrir l’ampolla uns quants minuts abans i servir-la al voltant de 10ºC en copa alta amb forma de tulipa, de base ampla i part superior lleugerament tancada.

Actualitat